Film

Vi producerar film för företag, organsiationer, myndigheter och TV. Det kan vara allt från en treminuters företagsfilm, kortfilm på youtube eller webb-tv till en lång tvdokumentär. Vi filmar med drönare när det behövs.

Tillsammans har vi bland annat producerat två entimmesdokumentärer för SVT, “Maten som skövlar” och “Med känsla för hästar”. Bobo har tidigare producerat “Hylands hage” och “Indiska”. Vi har också gjort filmer för bland annat Nyköpings kommun, Flens kommun, Oxelösunds Hamn, SSAB, Ideando, Studsvik, Volvo Parts, Flens Byggelement, Mac Gregor, Kulturstråket i Nyköping och KopeLion.

SÅ HÄR GÅR DET TILL PÅ LINDBLAD STUDIO

Det finns många arbetssätt beroende på uppdragets karaktär. Det kan börja med att du presenterar en filmidé och att vi tillsammans utarbetar ett manus. Sedan följer dessa steg: detaljerad filmplanering, filmning, loggning av filmmaterialet, dvs noggrann genomgång av hela filmmaterialet där tidkod för användbara sekvenser noteras, filmredigering i programmet Final Cut, eventuell grafik och grafisk text, ljudläggning, kanske med musik och miljöljud, eventuell speaker och sist slutmix av allt ljud. Filmen levereras i önskat format och läggs ut på youtube om så önskas.

Exempel på våra filmer

Maten som skövlar

Med känsla för hästar

Miljötratten

Den levande skärgården

Valsverket i Oxelösund 60 år

SSAB HARDOX Wearparts

smarteyes

SMARTEYES

SMARTEYES

SMARTEYES