Sagt om oss

“Allting är möjligt för Lindblad Studio. Bobo och Mette är superproffs ut i fingerspetsarna som anstränger sig till det yttersta för att filmen, broschyren, fotot eller boken inte bara ska bli bra utan fantastiskt bra. Det där som gör att jag som kund är helt trygg, nöjd och lycklig.”


“På Lindblad Studio råder kreativitet och ordning & reda. Mette och Bobo har precis det jag efterfrågar: uppdaterade i moderna medier, förmåga att sätta sig in i olika målgrupper, mycket textkunniga och så har de en skön blandning av vilda ideér och sinne för noggrannhet.”


“Det är lätt att arbeta med Mette och Bobo. De kan verkligen lyssna in vilket budskap man vill förmedla och kommer med väldigt bra förslag. Det resulterar alltid i fina bilder och en snygg layout som är mitt i prick.”

“Mette och Bobo är ovanligt kompletta. Tillsammans täcker de hela det spektrum som behövs för att producera en högklassig bok: konstruktivt kritisk textgranskning, idé och genomförande av illustrationer, lyhörd formgivning och mer därtill. Mycket humor, inspiration och arbetsglädje får man på köpet.”


“Jag vände mig till Mette & Bobo på rekommendation från andra egenföretagare som jag känner och har förtroende för i Trosa. Hos Mette har jag funnit en lyhörd diskussionspartner som har vaskat fram bra idéer ur mina tankar om vad jag vill presentera på min hemsida, där Bobos bilder har kompletterat mina tankar om ett genomgående sko-tema på ett helt suveränt sätt. När jag väl lanserade min nya hemsida så var det många som spontant kommenterade att de tycker att den var snygg och har humor. Ett stort TACK till er båda för det!”

“Som projektledare i en intresseorganisation med människor som har neuropsykiatriska funktionsvarianter har jag haft samarbete med Mette och Bobo kring foto och formgivning av en bok, Utanför vanligheten. De har båda ett ödmjukt sätt att ta sig an arbetsuppgifterna där det har varit lätt att ha kontakt och diskutera fram olika lösningar. Kontakten med människor med diagnos har fungerat mycket bra. Boken som Mette formgivit och Bobo tagit fotografier till, är mycket vacker. Formatet är trevligt, fotografierna ger liv åt personerna och formgivningen gör det lätt att läsa texten. Boken kommer att leva långt efter att den producerades, säljs fortfarande och har fått stor uppmärksamhet i media under åren 2010 – 2012 då projektet varade. Jag kan varmt rekommendera Mette och Bobo.