Om Lindblad Studio

”Good enough” är ingenting för oss. Vi vill mer. Vi vill överraska dig och dina förväntningar. Att du blir supernöjd är det bästa vi vet.

Vad vill du förmedla i din bok, foto eller film? Vi hjälper dig tolka det i färg, form och bild så att du når ut med ditt budskap.

Vi tar helhetsgreppet på ditt uppdrag och det är enkelt att jobba med oss. Vi pratar så du begriper och svänger oss inte med krångliga facktermer. Du får en person som lotsar dig genom hela produktionen från start till mål. Gäller det foto är det Bobos bord, handlar det om trycksaker tar Mette hand om dig och gäller det film jobbar vi ofta tillsammans.

Seriös, noggrann och effektiv är grunden i allt vårt arbete. Och så kanske lite humor – det måste ju vara kul att jobba!

Vi jobbar ofta tillsammans i våra uppdrag. Ibland kopplar vi även till oss annan expertis, det kan till exempel vara en skribent, musiker eller speaker.

Vi gillar människor och vi gillar djur och natur. Att värna miljön är viktigt för oss. Hemma i vardagen väljer vi ekologisk och närproducerad mat. I företaget använder miljöcertifierat tryckeri och blir extra glada för uppdrag som har med miljöengagemang att göra!

Mette Lindblad

Mette

Mette är biolog med magisterexamen i naturvård och ekologi som ”sadlat om” och utbildat sig till grafisk designer på Berghs School of Communication. Mette formger trycksaker, klipper film, skriver manus och är redaktör när kunden så önskar.

Bobo Lindblad

bobo

Bobo är fotograf, filmare och jobbar ibland som illustratör. Att fånga personligheten, känslan och energin – det som gör att bilden lever – det är Bobos melodi.