Foto

Bobo fotar allt från reklam och företagsfoto till porträtt, djur och natur. Den vanligaste kunden är ett företag, organisation eller myndighet. Oftast sker fotografering på plast hos kunden och ibland i vår studio. Vi använder drönare när det behövs.

I tjugoårsåldern började Bobo sin fotobana som kopist på proffslabb. Detta specialintresse har förfinats och idag är han, förutom driven stillbilds- och filmfotograf, skicklig på digital bildbearbetning, retusch och montage.
Bobo är medlem i Svenska Fotografers Förbund (SFF) och använder SFF:s prisguide för debitering av fotouppdrag.

Bobo Lindblad

SÅ HÄR GÅR DET TILL PÅ LINDBLAD STUDIO

Medan du jobbar med annat lägger Bobo ner stor möda på att förbereda fotograferingen. Han rekar lokalen och sätter ljus om det behövs. Dags för fotografering. Kanske lite musik? Håll i dig – nu går det undan! Ögonblicket är snabbt över. Ett aldrig så levande ansikte kan snabbt förvandlas till sten. Sedan fortsätter arbetet vid datorn. Först tanka över de digitala bilderna, välja ut de bästa, bearbeta digitalt för att sedan leverera till dig i olika format. Ibland levereras bilderna lågupplösta så att du först får välja. Sedan bearbetar Bobo de utvalda bilderna och levererar till dig.